Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Amparo Carbonell i Irene Ballester, membres de la Comissió de Promoció, han visitat el Museo del Cáñamo de Callosa de Segura amb motiu de la possible declaració com a BIC de l’activitat tradicional de la cultura del cànem.

Antonio Ballester, regidor de Museus i Patrimoni Cultural, Miguel Martínez, director de Museus Municipals i Roque Fco. Albert Lucas, director de l’Escuela de los Trabajos del Cáñamo i fundador d’este museu han acompanyat les conselleres en la visita i els han explicat tot el procés de manufactura del cànem, amb l’ajuda de tres voluntaris que encara poden treballar-lo com es feia tradicionalment.

A la vesprada, Miguel Martínez, director de Museus Municipals, les ha guiat en un recorregut pel Museo Arqueológico dedicat a la cultura argàrica, han visitat l’Escola del Cànem, on xiquets i majors poden aprendre a treballar amb este material, i no podien abandonar Callosa sense gaudir de la grandiositat de l’església arxiprestal San Martín Obispo.