Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Es compleix ara, en concret el dia 10, els 75 anys de la firma, a París, de la famosa Resolució 217 de les Nacions Unides, més coneguda com a Declaració Universal dels Drets Humans. Va ser una proclamació de drets humans bàsics, de 30 articles, de compliment obligat per a tots els estats que ja pertanyien a l’ONU o que s’hi van adherir més tard. A més, és llei internacional des de 1976.

Per a parlar-ne, el CVC s’ha reunit el dia 11, a les 11.30 hores, al Palau de Forcalló, en una taula redona, Domingo García Marzá, catedràtic d’Ètica a l’UJI, Eduardo Ranz, advocat especialista en memòria històrica, i Paca Sauquillo, advocada i dedicada molts anys a la vida política. A més, hi haurà una intervenció en vídeo de Federico Mayor Zaragoza, ara president de la fundació Cultura de la Paz i que va ser entre 1987 i 1999 director General de la UNESCO.

Dolors Pedrós, presidenta de la institució, ha moderat l’acte.

Vídeo en el canal del CVC en YouTube