Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

El Consell Valencià de Cultura, per unanimitat, va adoptar l’acord en setembre de 2023 de concedir la Medalla d’Honor de la institució a la Capella de Ministrers.

El CVC ha tingut en compte que, des que es va fundar en 1987, la Capella ha demostrat, en cada actuació i en cada un dels enregistraments, una altíssima qualitat interpretativa i els fruits d’un ingent treball d’investigació sobre el patrimoni musical anterior al segle XVIII. Cosa que l’ha convertida en una de les millors formacions europees en este camp.

També perquè la seua qualitat musical està perfectament compromesa amb les idees de restitució i d’educació sobre la música culta valenciana i, en general, de la Corona d’Aragó, amb totes les influències de les cultures musicals pròximes.

Dimecres 22 de novembre, coincidint amb la celebració del Dia de la Música, a les 12 de matí, lliurament de la Medalla d’Honor a la Capella de Ministrers. I en acabar, un xicoteta actuació de la formació musical.

Transmissió de l’acte pel canal del CVC en YouTube