Notícies

Estàs en: Inici Notícies La Comissió de Ciències mostra la preocupació per la dimissió de l'equip director del Centre Príncep Felip

La Comissió de Ciències mostra la preocupació per la dimissió de l'equip director del Centre Príncep Felip

La Comissió de Ciències del Consell Valencià de Cultura, reunida hui en sessió ordinària, ha mostrat la preocupació per la dimissió de l'equip director del Centre d'Investigació Príncep Felip. En un manifest que han elaborat els membres d’esta comissió, han destacat que en uns moments en què a la Comunitat Valenciana s'estan buscant alternatives al model productiu fins ara vigent, considerem molt important el suport a este tipus d'institucions que obrin nous camins a la nostra societat per millorar el seu protagonisme científic.

Així mateix, han instat a la societat civil valenciana i a les entitats econòmiques a recolzar la continuïtat d'esta institució científica, a més de recomanar a l'administració pública l'elaboració d'una Llei de Mecenatge, amb major amplitud que l'actual, que contribueixe a solucionar problemes com els quals està tenint el Centre Príncep Felip.

Esta reunió es la primera que celebra la Comissió de Ciències després de l'aprovació per part de les Corts Valencianes de la nova composició del CVC el 14 de juliol. El dilluns es va constituir el ple amb els 19 membres que actualment integren la institució.

La comissió de Ciències està presidida per Martín Quirós i la componen, a més de Santiago Grisolía, el secretari de l'òrgan, Jesús Huguet, Vicente Farnós, Vicente Muñoz Puelles, José María Lozano i Vicente González Móstoles.