Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (02.09.2011).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà el proper dilluns, dia 5, a les 12 hores, la sessió plenària extraordinària constitutiva, on prendran possessió els membres electes que integren la institució consultiva.

L’ordre del dia inclou:

– Lectura, per part del secretari en funcions, de la convocatòria de la sessió i de la llista de membres electes

– Lliurament de les acreditacions als membres electes

– Paraules del president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía

– Constitució de la mesa presidencial del Ple amb el nomenament del vicepresident i secretari, a proposta del president del CVC, d’acord amb l’article 20 de la Llei i 23 del Reglament del Consell Valencià de Cultura

– Elecció, d’acord amb l’article 16 de la Llei del Consell Valencià de Cultura, dels vocals de la Comissió de Govern

– Proposta, per part del president de la institució, dels membres integrants de les comissions del CVC (Govern, Promoció Cultural, Llegat Històric i Artístic, Arts, Ciències i Jurídica)

A més de Santiago Grisolía, els membres que composen el nou Consell són:

– Ramón de Soto, Jesús Huguet, Enrique García Asensio, Vicente Ferrero, Vicente Muñoz Puelles, Elena Negueroles, Luis Prades, Manuel Ángel Conejero, Ricardo Bellveser, José María Lozano, Vicente Farnós, Martín Quirós, Ana Noguera, Josefa Frau, Glòria Marcos, Francisco Pérez Puche, Vicente González Móstoles i Francisco Moreno.

Desde la seua creació, en 1985, el Consell Valencià de Cultura s’ha renovat en set ocasions. La nova compossició fou aprovada per les Corts Valencianes el 14 de juliol.