Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (01.08.2011).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha aplaudit la decisió, per part de la Conselleria de Cultura, d"ampliar els horaris dels museus valencians durant els mesos d"agost i setembre.

En una carta dirigida a la consellera de Cultura, Grisolía ha recalcat la importància d"una major coordinació entre les empreses turístiques i els museus, amb l"objectiu d"ajustar els horaris i poder promoure la cultura valenciana a major escala

Esta petició va ser una proposta que va aprovar la Comissió de les Arts del CVC en juny, després de la disminució de públic del Museu Sant Pius V respecte d"altres pinacoteques espanyoles.

La institució consultiva també va alertar de la urgència d"iniciar la cinquena fase d"ampliació del museu per poder assegurar la recuperació del patrimoni artístic i dinamitzar l"activitat d’este espai , segons Grisolía.