Notícies

Estàs en: Inici Notícies El ple es reunix al Museu de Ciències Naturals de València

30 gener, 12 hores

A les 11 hores visitaran la col·lecció permanent

El ple es reunix al Museu de Ciències Naturals de València

30 gener, 12 hores

A les 11 hores visitaran la col·lecció permanent

València (27.01.2012).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà, dilluns que ve, dia 30, a les 12 hores, al Museu de Ciències Naturals, la sessió plenària corresponent al mes de gener, l'ordre del qual del dia inclou una declaració sobre el canvi climàtic i un informe sobre l'adequació dels estudis universitaris a les demandes del mercat laboral.

El ple també té previst debatre l'aprovació dels informes sobre els ponts del Xúquer, les xarxes viàries provincials i el jaciment arqueològic Solana dels Pilillas de Requena.

Al començament de la sessió plenària, el president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, informarà sobre algunes peticions que realitzarà el CVC entorn dels museus de ciències naturals valencians.

Prèviament, a les 11 hores, aproximadament, la regidora de Cultura, María Irene Beneyto i la directora del museu, Margarita Belinchón, realitzaran, junt als membres de la institució consultiva, una visita a la col•lecció permanent de la sala.

El CVC pretén continuar la ronda de contactes amb els museus de la Comunitat Valenciana per establir i mantenir les relacions entre les institucions. Al novembre de l'any passat, el ple es va reunir al Museu de Belles Arts Sant Pius V de València, on va urgir a les administracions a iniciar la V fase d'ampliació de la pinacoteca.