Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (18.01.2012).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha rebut hui, a la seu de la institució consultiva, als alumnes de l"Institut d"Ensenyament Secundari Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.

Durant la visita, el màxim representant del CVC i el secretari Jesús Huguet han explicat les funcions de la institució consultiva, entre les quals han ressaltat la labor de vetllar per la cultura i la conservació del patrimoni, així com la difusió de la ciència mitjançant la publicació d"informes i obres que ha realitzat la institució consultiva.

Així mateix, Santiago Grisolía ha animat als alumnes a signar, en record de la visita de la institució, en el llibre 100 anys del naixement de Severo Ochoa, que va editar el CVC en 2005, amb motiu del primer centenari de l"investigador.

Aquesta visita s"emmarca dins del programa institucional de recepcions ofertes a diferents col·lectius i centres d"ensenyament i té com a finalitat donar a conèixer la labor assessora i consultiva del CVC en assumptes relacionats amb la cultura i la ciència valenciana.

A l"acte també han assistit els membres del CVC Vicente Ferrero i Gloria Marcos.