Notícies

Estàs en: Inici Notícies El director de RTVV assisteix a la Comissió de Ciències del Consell Valencià de Cultura

El director de RTVV assisteix a la Comissió de Ciències del Consell Valencià de Cultura

València (05.11.2009).- Els membres de la Comissió de Ciències del Consell Valencià de Cultura (CVC) han rebut hui el director general de Radiotelevisió Valenciana, José López Jaraba, amb el propòsit d'intercanviar opinions sobre la gestió actual de l'ens públic.

Durant l'acte, el president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, ha recordat la importància de la divulgació tant científica com cultual en la societat i ha valorat la voluntat per part de Jaraba de millorar els canals i les xarxes socials en la difusió d’ambdós àmbits.

Per la seua banda, López Jaraba ha destacat la intenció de fer productiva la televisió pública per mitjà de la mobilització dels recursos propis, el desenrotllament d'una organització vertical i la dotació dels equips d'una major versatilitat.

La Comissió de Ciències del (CVC) està formada per Santiago Grisolía, el secretari de l'òrgan, Jesús Huguet, Vicente Muñoz Puelles, Ramón Lapiedra, Ricardo Bellveser, Manuel Sanchis Guarner, José Morera, Vicent Álvarez, Isabel Morant, Isabel Ríos i Rosa María Rodríguez Magda.