Notícies

Estàs en: Inici Notícies Convocatòria als mitjans de comunicació:

El CVC presenta les noves publicacions- 24 novembre, 12 hores

Convocatòria als mitjans de comunicació:

El CVC presenta les noves publicacions- 24 novembre, 12 hores

‘- Homenatge a Alfred Russel Wallace

Les festes de xiquets

Narrativa, teatro y ensayo. Pascual Pla y Beltrán

Interpretación y lectura de relojes de sol

El proper dimarts, 24 de novembre, a les 12 hores, el president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, presentarà les noves publicacions de la institució consultiva:

Homenatge a Alfred Russel Wallace reprodueix una selecció dels textos del naturalista britànic i coautor amb Darwin del desenvolupament de l’evolució de les espècies per mitjà de la selecció natural.

Les festes de xiquets, d’Àlvar Monferrer, representa una aportació al coneixement del patrimoni etnogràfic valencià.

Narrativa, teatro y ensayo. Pascual Pla y Beltrán. Amb motiu del centenari del naixement de Pascual Pla i Beltrán, el CVC ha reeditat un llibre sobre l’escriptor i assatgista actiu durant la guerra civil, en el qual s’inclou un epistolari de l’autor i Max Aub. L’estudi introductori ha estat a càrrec de Manuel Aznar Soler.

Interpretación y lectura de relojes de sol. L’autor de l’obra, José Fernández Nicolau, exposa els conceptes bàsics perquè el lector entenga les discrepàncies entre l’hora solar i l’hora mecànica. A més, el llibre ofereix un repertori de rellotges de l’Horta Nord i de la resta de comarques valencianes, amb les fotografies corresponents.

En l’acte estaran presents Santiago Grisolía i el membre de la institució, l’escriptor Vicente Muñoz Puelles, així com els autors dels llibres.