Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València, 02.09.2008). Els membres de la Comissió de Promoció Cultural del Consell Valencià de Cultura (CVC), reunits ahir en sessió ordinària, van rebre la visita del regidor de Jardins i Parcs de l"Ajuntament de València, Ramón Isidro Sanchis, i el cap del Servici de Jardineria i Paisatge, Francisco Sanchis, amb el propòsit d"intercanviar opinions sobre el trasllat de les palmeres centenàries de l"avinguda Antic Regne de València com a conseqüència de les obres de la línia T2 del metre.

Durant l’encontre, Ramón Isidro va informar del procés de trasplantament de 51 palmeres efectuat en cada un dels exemplars, així com de la seua nova ubicació en les avingudes Antonio Ferrandis i Dr. Tomás Sala. Així mateix, va argumentar que per al trasllat, del que actualment queden tres exemplars per trasplantar, s"han adoptat les mesures “oportunes” per a garantir la supervivència d"estos exemplars.

Per la seua banda, el president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía, va indicar que la institució consultiva ha alertat en els últims mesos de la conservació del patrimoni arbori de les ciutats, com en el parc Ribalta de Castelló o l"Albereda de València. En este sentit, va asseverar que “en el cas del trasllat de les palmeres monumentals d"Antic Regne, estem molt agraïts que l"Ajuntament de València realitze el trasplantament amb molta atenció per a preservar estes espècies”.