Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

(València, 28-11-2008).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, descobrirà esta vesprada la placa commemorativa de la institució, amb motiu del centenari del naixement de Vicente Enrique i Tarancón. Així mateix, l"òrgan rebrà una medalla en reconeixement a les institucions que han participat en la commemoració del centenari, acte al qual també assitirá el secretari del CVC, Jesús Huguet. L’entitat consultiva va organitzar l"any passat unes activitats sobre la figura, obra i importància històrica del cardenal.

Santiago Grisolía ha recordat que el Consell Valencià de Cultura “sempre ha tingut present el caràcter afable i conciliador que tant li va valdre al cardenal Tarancón per a ser recordat com una gran persona”. A més, el màxim representant de l"entitat ha insistit a reclamar a les institucions la creació d"una font a Burriana en homenatge al cardenal, una petició que l"òrgan recorda des de fa una dècada.
Tarancón es va incorporar al Consell Valencià de Cultura en 1985, institució de la qual va ser vicepresident i una de les persones més actives. Va formar part de l"entitat fins que va morir en 1994.