Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (4-12-2007).- El president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía i la directora de l"IVAM, Consuelo Ciscar, han descobert la placa commemorativa dedicada a Renau, amb motiu del centenari del seu naixement, en el domicili Carrer de Baix, número 40, de València.

Per a Santiago Grisolía, “l"haver passat la joventut en este carrer i en esta casa, que hui distingim amb una placa en la seua memòria, convertix a Renau en un dels il•lustres veïns del barri del Carme, Per això, el seu record és un motiu d"orgull per a tots els valencians i, especialment, per als seus veïns.

A l"acte, també ha assistit al secretari de l’organ consultiu Jesús Huguet, la Comissió d"Arts, el subdirector Territorial de Cultura i Esports, José Alfredo Pellicer i el crític d"art Manuel García.

Esta jornada forma part dels actes commemoratius del cartelista, que ha organitzat el Consell Valencià de Cultura al llarg de l"any. Al juliol, va celebrar una taula redona dedicada a la seua vida i obra, en la que intervingueren el biògraf i autor d"una tesi doctoral sobre Renau, Albert Forment, els crítics i historiadors d"art Facundo Tomás i Manuel García i el pintor i president de la Fundació Renau, Doro Balaguer.