Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (01.12.2011).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) s"ha sumat a la campanya Vine a la llibreria i ha lliurat un lot de llibres editats per la institució consultiva al Gremi de Llibrers de València, impulsor de la iniciativa, amb l"objectiu de fomentar la venda d"obres en les llibreries.

El president del CVC, Santiago Grisolía, qui ha rebut a la presidenta del Gremi de Llibrers, Glòria Mañas, ha definit este projecte com un punt àlgid de difusió de creadors valencians i ha assegurat que amb la campanya, s"intenta potenciar este sector en el futur, el repte del qual consisteix a incrementar la lectura entre els joves.

Per la seua banda, Glòria Mañas, ha insistit en la importància de donar suport al paper cultural de les llibreries com a espais de divulgació i promoció de les obres valencianes. A més, ha destacat que la principal preocupació resideix en la pèrdua de valor del llibre com ben intangible i com a element de desenvolupament cultural i humà.

A l"acte també han assistit Jesús Huguet i Ana Noguera, secretari i membre del CVC, respectivament.