Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (23.03.2012).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà el dilluns que ve, dia 26, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, la sessió plenària corresponent al mes de març, l’ordre del dia de la qual inclou l’aprovació, si pertoca, els següents punts:

– Declaració institucional amb motiu del Dia Internacional del Teatre, que se celebrarà el 27 de març

– Consideracions inicials sobre l’informe de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians

– Informe de l’entorn de protecció del castell de Polop de la Marina

Els membres del CVC tenen previst arribar, a les 11 hores, a la Casa de la Cultura, on els rebrà l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, i, posteriorment, junt al president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, descobriran la placa commemorativa en record de la visita al municipi.

A les 11.30, aproximadament, començarà la sessió plenària al rebedor de la Casa de la Cultura. Abans del plenari, Santiago Grisolía i Robert Martínez realitzaran unes declaracions als mitjans de comunicació.

En acabar el ple, visitaran l’expossició ‘L’obra gràfica i impresa’, de Manuel Boix (l’Alcúdia, 1942), i es desplaçaran a les ruïnes del Convent, la Nòria de Santa Bàrbara i els Arcs de la Mota.