Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (07.03.2012).- Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebrarà demà, el Consell Valencià de Cultura (CVC) insta a les administracions a no disminuir els pressupostos destinats a combatre la discriminació contra la dona, i reitera la seua preocupació per la utilització, per part d’alguns mitjans de comunicació i empreses, de la imatge de la dona com a reclam publicitari.

Així mateix, la institució consultiva fa una crida a la responsabilitat de les organitzacions i institucions privades per seguir endavant en la defensa dels drets humans, i reclama la continuïtat i aprofundiment dels plans educatius destinats als joves.

Per la seua banda, el president del CVC, Santiago Grisolía, sol•licita a la ciutadania que siga vigilant i exigent amb la defensa dels drets com a iguals entre totes les persones, siga el que siga la seua creença, ideologia, raça o sexe. A més lamenta l"augment de situacions de violència en les relacions de parella, així com fets que contribuixen a denigrar la imatge de la dona.

El 27 de febrer, el ple, reunit en sessió ordinària, va aprovar una declaració en la qual mostrava preocupació per l"increment de dones que perceben menors salaris i tenen més dificultats per accedir a l"ocupació.