Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (25.11.2011).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) celebrarà el dilluns que ve, dia 28, a les 16 hores, la sessió plenària corresponent al mes de novembre, al Museu de Belles Arts de València Sant Pius V.

La directora del museu, Paz Olmos, té previst assistir a la reunió i després de la sessió plenària, visitaran la nova Sala *Sorolla i l"exposició temporal ‘Primitius. El segle daurat de la pintura portuguesa. 1450 – 1550’.

L"ordre del dia inclou l"informe sobre el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, l"addenda a l"informe sobre energia nuclear que va aprovar el CVC en 2010 i el document sobre el llegat històric de l"hotel Voramar a Benicàssim.

Amb la visita a la segona pinacoteca espanyola, el CVC pretén iniciar una ronda de contactes amb els museus de la Comunitat Valenciana per establir i mantenir les relacions entre les institucions.

Abans de la reunió del ple, el president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, atendrà als mitjans de comunicació.