Activitats

Estàs en: Inici ActivitatsVisita Torre Juana rep la Comissió Jurídica

Torre Juana rep la Comissió Jurídica

10/06/2024 – 10.30

Dilluns 10 de juny la Comissió Jurídica i Reglamentària del CVC es va traslladar a Torre Juana, Alacant, a una jornada dedicada a aprofundir en el potencial de tecnologies com ara la intel·ligència artificial, la realitat virtual (RV, RM, RE) i les tecnologies del metavers.

La comissió va ser rebuda per Andrés Pedreño, cofundador de Torre Juana OST i Trinidad Mora, la directora. Els van introduir en les torres de guaita de l’horta d’Alacant, els cellers del fondillol i la casa Torre Juana. A més de totes les empreses que col·laboren amb ells i les activitats pròpies de Torre Juana OST.

La Universitat d’Alacant, (UA), la Universidad Miguel Hernández (UMH) i Torre Juana OST els van preparar unes conferències:

  • Digitalización de Patrimonio: experiencia Patrimonio 4.0. Fundación Santa María La Real – Lucentia per MANUEL MARCO SUCH.
  • Las industrias creativas y culturales y su proyección y explotación de las redes iberoamericanas per JUAN JOSÉ SÁNCHEZ, Cátedra de Industrias Creativas y Culturales de la UMH.
  • Torre Juana OST: En torno a la IA, la cultura, el patrimonio y las ciudades, per ANDRÉS PEDREÑO, DAVID P. RIPPIN, MARINA VELASCO, RAFAEL GONZÁLEZ i LLANOS CABEDO.
  • Ciudades IA, y patrimonio. Los gemelos digitales per JULIÁN LÓPEZ i MANUEL DESANTES.
  • Sessió amb el director del MARQ: MANUEL OLCINA i GUSTAVO VICHES.

Pepa Frau, presidenta de la comissió, Gerardo Muñoz, el secretari, Ana Noguera, José María Lozano, Ascensión Figueres i Maribel Peris visitaren la casa Torre Juana, un espai on la tecnologia, especialment la internet de les coses, els sensors, la intel·ligència artificial, s’ha convertit en una poderosa aliada del Patrimoni.

Més informació en Torre Juana OST