Notícies

Estàs en: Inici Notícies Santiago Grisolía dirigeix a Astúries un curs sobre el futur de la salut

Santiago Grisolía dirigeix a Astúries un curs sobre el futur de la salut

València (14.08.2009).- El president del Consell Valencià de Cultura i Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica, Santiago Grisolía, dirigirà des de dilluns que ve fins al dijous 20 d'agost, un curs sobre les bases moleculars del futur de la salut, en La Granda (Astúries).

Durant les jornades, la inauguració de les quals anirà a càrrec del vice conseller d'Educació i Ciència del Principat d'Astúries, Herminio Sastre, s'analitzarà la biotecnologia dels aliments transgènics, de la mà del científic valencià Daniel Ramón, i la millora genètica de les espècies vegetals. Així mateix, el curs se centrarà en l'oncologia, l'hepatitis vírica infantil, així com en les cèl•lules mare i els factors de diferenciació.

Entre els participants, destaca l'investigador del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO), Guillermo Montoya, Dolores Miñana, de la Fundació de l'Hospital General Universitari de València, el Premi Rey Jaime I d'investigació Bàsica, José López i José Antonio Salas de l'Institut Universitari d'Oncologia de la Universitat d'Oviedo.

D'altra banda, Santiago Grisolía intervindrà el divendres 21 d'agost en unes conferències dedicades al centenari del naixement de Francisco Grande Covián, en què ressaltarà la figura de Negrín.