Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (14-12-2007).- El president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía, clausurarà la XXV edició dels Premis Ciutat de València, que se celebrarà, el dilluns 17 de desembre, en l"Ajuntament de València. “Tot el que fem per a incentivar la creació literària, per a augmentar el nostre patrimoni cultural i per a estimular el costum de llegir és meritori, i els premis Ciutat de València, ja amb una llarga tradició, mereixen el reconeixement de tots”, ha assegurat Santiago Grisolía.

L"acte, que estarà presidit per l"alcaldessa Rita Barberá, comptarà, a més, amb la presència del jurat compost, entre altres personalitats de la cultura valenciana, pel secretari de la institució consultiva, Jesús Huguet, i els membres Ricardo Belleveser, Isabel Morant, i Vicente Muñoz Puelles, autor guardonat en els Premis Ciutat de València de 1987.