Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Este matí la presidenta del Consell Valencià de Cultura, Dolors Pedrós, acompanyada pel secretari de la institució, Jesús Huguet, ha lliurat al president de les Corts Valencianes, Enric Morera, a la mesa i als grups parlamentaris de la cambra, la Memòria 2021 de la màxima institució cultural assessora de la Generalitat.

El document replega, entre material gràfic abundant, tot el treball dut a terme pel CVC: informes emesos, activitats desplegades, compareixences, visites i informació diversa. És una memòria exhaustiva, en la qual destaquen, en les primeres pàgines, un pròleg ben personal del president Grisolía (traspassat l’agost d’enguany), i un apartat d’observacions i recomanacions, aprovat pel Ple de la institució, en què s’inclouen les matèries que de manera més insistent i transversal van ocupar ells membres del Consell Valencià de Cultura l’any 2021. Considerem que és un resum fidel de les preocupacions de la institució.

La Memòria 2021