Activitats

Estàs en: Inici ActivitatsActe protocol·lari Ple extraordinari a Monòver

Ple extraordinari a Monòver

29/02/2024 – 11.00

Dijous 29 de febrer (un dia que passa cada quatre anys), el Consell Valencià de Cultura es va traslladar a Monòver per a celebrar un ple extraordinari a l’ajuntament de la ciutat, enguany Capital Cultural Valenciana.

El ple, obert a les associacions culturals, al públic i als mitjans de comunicació, comptà amb la presència de l’alcalde, Loren Amat, i de la regidora de Cultura, Julia Tortosa.

En acabar la intervenció de l’alcalde i en absència de la presidenta Dolors Pedrós, el secretari del CVC, Jesús Huguet, va explicar els informes i les accions que ha fet el CVC a Monòver i a la comarca del Vinalopó Mitjà. A continuació, els presidents i secretaris de les diferents comissions informatives, Ascensión Figueres, Vicente González Móstoles, José María Lozano, Gerardo Muñoz, Maribel Peris i Inmaculada Vidal feren un resum del funcionament de cadascuna i dels temes que en este moment tracten.

En acabar, els membres del CVC visitaren el Museu d’Arts i Oficis José María Román, la Casa Museo Azorín i el Casino de Monòver.

Veure notícia completa.