Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Maribel Peris Muiños


Vocal

MªIsabel Peris Muiños

Llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitat Pedagogia, Universitats de Granada i València. Diplomada en logopèdia per l’Hospital de San Pau i post grado logopèdia Universitat Autònoma Barcelona.

Membre fundador en el 2004 del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica. Participació com a ponent en jornades, cursos i congressos.Publicació d’articles en premsa i publicació en revistes científiques,, La impunitat dels crims del franquisme, drets, revista valenciana de reformes democràtiques, .El primer bombardeig a Castelló durant la guerra civil, Millars, Espai i Història, Universitat Jaume I Castelló. .Publicació d’estudis en llibres. Memorias del exilio”, “Les desaparicions forçades,”Matilde Alcón memória Històrica de Vistabella,, Universitat Jaume I Castelló.Coautora del llibre Castelló sota les bombes. Autora del llibre Històries de vida al Castelló de la guerra i la postguerra.