Miembros

Estás en: Inicio CVC Miembros Maribel Peris Muiños
Vocal

Maribel Peris Muiños

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció Pedagogia, Universitat de Granada i València. Diplomada post grau en Logopèdia per l’Hospital de San Pau de Barcelona i per la Universitat de Bellaterra, Barcelona. Diplomada en Introducció a la Formació en Psicoanàlisi i Estratègies en Psicoterapia , UNED, Vila real, Castelló. Mestra d’Ensenyament de Primaria.

Funcionària de carrera de l’Administració Local, logopeda, pedagoga, especialista en xiquets/es i adolescents amb necessitats educatives especials.

Memòria Històrica Democràtica.
-Cofundadora a l’any 2004 del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló que presideix actualment. Ha dut a terme una activitat cultural i divulgativa encaminada a la normalització d’un període històric envoltat per l’obscuritat i el conflicte amb les seues conseqüències durant tres generacions.
-Autora i coautora de diversos llibres i articles sobre memòria històrica democràtica, publicats per la Universitat Jaume I de Castelló, l’editorial Onada, l’Ajuntament de Benicàssim, i la Generalitat Valenciana. https://ca.wikipedia.org/wiki/Maribel_Peris_Mui%C3%B1os