Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Antic membre

Glòria Marcos i Martí

València 8 d’abril de 1950.
Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat de València.
Professora de Geografia i Història en diversos Institituts d’Ensenyament Secundari i Centre d’EPA.
Va ser una de les impulsores de les Escoles d’Estiu del País Valencià.
És coneguda la seua activitat relacionada amb l’ensenyament, tant en el camp sindical i reivindicatiu, com des del seu compromís amb la defensa de l’escola pública, coeducativa, de qualitat i en valencià.
Autora de diversos materials didàctics i d’estudis sobre les dones i la Formació Professional, ha intervingut en múltiples seminaris, congressos, jornades i debats organitzats per institucions, fundacions, ajuntaments, universitats… sobre participació, ensenyament en valencià, multiculturalitat i qüestions relacionades amb el gènere. En juny de 2000 va rebre el Premi de l’Ajuntament de Dénia “a tota una vida en defensa del dret a l’educació de les persones adultes”. En desembre de 1997 va rebre el Premi Vila d’Ondara per la seua defensa del valencià.
Va pertànyer al Consell d’Administracio de RTVV des de 1999 fins a 2017. Diputada en les Corts Valencianes durant la III i la IV Legislatures i de 2007 a 2009.