Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Fa uns dies que els jurats del Consell Valencià de Cultura van decidir els noms dels guanyadors de l’edició d’enguany del concurs literari i de dibuix. La llista es pot consultar en la web del CVC https://cvc.gva.es/.

Amb el títol La vida després del confinament, als premis s’han presentat en total 2778 obres (2027 de dibuix i 708 literaris) de 108 centres escolars de tot arreu del territori valencià.

Fonts dels jurats coincideixen a assenyalar la particular qualitat d’enguany dels treballs presentats, potser deguda a la perspectiva guanyada des de l’inici de la pandèmia, que hauria permés un rigor basat en la distància que ha afavorit la creació artística. I també la presència cada vegada més important de la novel·la gràfica, que planteja per a edicions futures la instauració d’este gènere com una nova modalitat de premi.

El Consell Valencià de Cultura dona les gràcies com sempre als participants, als professors i als centres que s’hi han implicat. Encara que reiterat cada any, és un agraïment sincer, perquè la institució no pot oferir una alta dotació econòmica, sinó només la seguretat que els treballs es valoraran per la qualitat i per l’originalitat de la mirada.

Els premis es lliuraran en la seu de la institució (carrer Museu, 3 de València) dijous dia 16 a les 12 hores els literaris, i a les 13 hores els de dibuix. Per descomptat, l’acte serà públic, obert a tota la comunitat educativa i a les famílies, i presidit per Santiago Grisolía. Serà una alegria per al CVC rebre’ls a casa nostra.