Notícies

Estàs en: Inici Notícies Grisolía participa en les VI Jornades sobre Jóvens Investigadors de la Universitat de Castella-La Manxa

Grisolía participa en les VI Jornades sobre Jóvens Investigadors de la Universitat de Castella-La Manxa

València (10.06.2009).- El president del Consell Valencià de Cultura i Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica, Santiago Grisolía, participarà demà dijous, 11 de juny, en les Jornades sobre Jóvens Investigadors de la Universitat de Castella-La Manxa (UCLM).

Davall el títol “l'amor als enzims”, Santiago Grisolía reflexionarà sobre la conformació i estabilitat d'estes proteïnes, una de les àrees de treball que ha desenrotllat el científic al llarg de la seua trajectòria professional.

Un altre dels temes que s'abordarà en les conferències és la divulgació científica en la premsa, amb l'objectiu de millorar la comunicació entre la comunitat científica i la societat. Entre els assistents a les conferències, destaca el professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la UCLM i regidor de Ciència, Tecnologia i Consum de l'Ajuntament d'Albacete, Jorge Laborda i el professor de Periodisme Especialitzat en la Universitat Carlos III de Madrid, Carlos Elías.