Notícies

Estàs en: Inici Notícies El CVC proposa a l'ajuntament de València una ampliació del Jardí de Montfort

El CVC proposa a l'ajuntament de València una ampliació del Jardí de Montfort

(València, 13.06.2008).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, li ha traslladat el regidor de Jardins i Parcs de l'Ajuntament de València, Ramón Isidro Sanchis, la proposta d'incorporar al Jardí de Montfort la zona enjardinada adjacent situada en el carrer Montfort cantó amb la Plaça de la Legió Espanyola que, encara que també és propietat de l'ajuntament, actualment no forma part d'este espai.
La iniciativa va sorgir durant una reunió cordial que van mantindre els membres de la Comissió de Llegat Històric i Artístic de l'òrgan consultiu amb el regidor, per a tractar alguns assumptes del jardí i el seu entorn. A la comissió també va assistir el cap del Servici de Jardineria i Paisatge, Francisco Sanchís, i el director gerent de la Fundació Pública de Parcs i Jardins Singulars de València, José Francisco Martí.

El CVC va emetre a l'abril un informe sobre el manteniment del Jardí de Montfort, en el qual sol•licitava a l'Ajuntament de València i a la Conselleria de Cultura la revisió del mur, que s'ha vist afectat per la pressió del creixement dels arbres. A més, la institució va recordar a les administracions la necessitat de senyalitzar la porta lateral del jardí, amb l'objectiu que l'espai no es convertisca en un lloc desconegut per a moltes persones que visiten València.