Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (18-02-2008).- La Comissió de Govern del Consell Valencià de Cultura, reunida esta vesprada en la seu de la institució consultiva, ha mostrat la seua preocupació per la situació actual en què es troba l"Albufera. El president de l"òrgan consultiu, Santiago Grisolia, ha criticat durament l"aparició de runes en el camp d"arrossars de Sueca, que de nou “danyen l"ecosistema”. “L"Albufera necessita una protecció urgent tant de les administracions com dels ciutadans, ja que és responsabilitat de tots l"estat deplorable en què es troba este ecosistema. Així mateix, Grisolía ha recordat que “s"ha de fomentar la vinculació afectiva i sensibilitat dels valencians amb este paisatge de notable envergadura cultural i patrimonial”.

La Comissió ha estat formada pel secretari de l"òrgan consultiu, Jesús Huguet, el vicepresident, Ramón de Soto, i els membres Vicente Muñoz Puelles, Juan Antonio Montesinos i Carmen Morenilla.

El Consell Valencià de Cultura ha mostrat en reiterades ocasions la seua preocupació per l’entorn i ha demanat el respecte d"este privilegiat espai, que compta amb l"adequada protecció legal des de fa 20 anys.