Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (14.01.2009).– La Comissió de les Arts del Consell Valencià de Cultura (CVC), reunida ahir en sessió ordinària, va manifestar la seua preocupació per la “gradual i progressiva disminució dels pressupostos de l"IVAM, la qual cosa suposa un impacte negatiu en el desenvolupament i futur de la cultura plàstica valenciana”, segons va afirmar el president de la institució, Santiago Grisolía.

Així mateix, el màxim representant de l"òrgan consultiu, va insistir en el fet que este retall pressupostari “acaba relegant a la cultura” i en este sentit, va instar a les administracions, tant estatals com autonòmiques, a invertir en la promoció dels artistes plàstics i a consolidar el paper “emergent” constant de l"IVAM, “que el situen com un dels referents del panorama artístic internacional”, segons Grisolía.

La Comissió de les Arts està presidida pel vicepresident del CVC, Ramón de Soto, i la componen el president de l"òrgan, Santiago Grisolía, el secretari, Jesús Huguet, així com els membres Vicente Muñoz Puelles, Carmen Morenilla, Manuel Ángel Conejero, Vicente Ferrero, Enrique García Asensio, Luis Prades, Elena Negueroles i Ricardo Bellveser.