Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (8-11-2007).- El Museu de les Ciències Príncep Felipe acull des d"este matí fins al 7 de gener, l"exposició dels dibuixos dels alumnes valencians, que van participar en el “Concurs d"Il•lustració sobre incendis forestals” , organitzat pel Consell Valencià de Cultura (CVC) el passat curs escolar.

El president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, ha felicitat els participants pel seu treball, i ha agraït el seu entusiasme i implicació en la prevenció dels incendis. “Tenim ací més de vuit-centes obres d"art amb el propòsit de fomentar el sentit de la responsabilitat dels ciutadans de qualsevol edad, per a la conservació del nostre patrimoni. A més, estic segur que, com a mínim, amb esta iniciativa hem aconseguit fer dels estudiants, altres tants ciutadans conscienciats en les conseqüències catastròfiques de degradar o perdre els nostres boscos” .

Així mateix, Santiago Grisolía ha animat a tots els alumnes dels instituts de la Comunitat Valenciana a participar en el pròxim concurs, que estarà enfocat en el canvi climàtic. “Ens estem jugant el futur a una sola mà i els xiquets i els jóvens són els que poden quedar-se sense ell. Per això, són els que primer han de conscienciar-se d"esta responsabilitat compartida” .

En l"acte, també han estat presents el secretari del CVC, Jesús Huguet, i els membres Vicente Ferrero Molina i Vicente Múñoz Puelles.

L"exposició reunix prop de 800 dibuixos, entre els quals destaquen els sis alumnes premiats: José Bravo García, per “No ens rendim” , del C.P. Eloy Coloma de Xixona; Nacho Bellido, per “Em dóna tristesa” , del Col•legi Santa Anna del Vedat de Torrent; María Pérez Jordà, per “Preocupa-t pel teu Mig” , del María Inmaculada del Port de Sagunt; Rafael Serrano Herráez, per “Talla"t amb el Foc” del María Inmaculada d"Alfafar; Sonia Cubells Moscoso, per “Stop” , del C. La nostra Sra. del Socorro de Benetússer; i Joana Rodglá Alapont, per “Guiriti” , del C. Ntra.Sra. Del Socorro de Benetússer.

El Consell Valencià de Cultura ha dut a terme està iniciativa amb el propòsit que la creativitat convertisca els jóvens en portaveus d"un objectiu comú: protegir i conservar els boscos valencians i la seua biodiversitat, per a nosaltres i els nostres descendents.