Notícies

Estàs en: Inici Notícies El CVC es reuneix amb Castellano per a tractar el Reglament d'Espectacles Taurins

El CVC es reuneix amb Castellano per a tractar el Reglament d'Espectacles Taurins

València (15.04.2009).- La Comissió Jurídica del Consell Valencià de Cultura (CVC) s'ha reunit hui amb el conseller de Governació, Serafín Castellano, per a intercanviar opinions sobre l'esborrany del Reglament d'Espectacles Taurins de la Comunitat Valenciana, que inclou un article sobre les places de bous singulars.

En este sentit, Castellano ha assegurat que el reglament “regularà les característiques específiques d'estes places de bous que, per les seues peculiaritats, no s'adapten a les mesures estàndard de la resta de places”. “Este esborrany dóna, per tant, una solució perquè les 13 places singulars de la Comunitat Valenciana puguen continuar celebrant espectacles taurins”, ha indicat el conseller.

Per la seua banda, el president de la institució consultiva, Santiago Grisolía, ha remarcat el “significatiu valor patrimonial d'estes places, ja que recuperen la història i la memòria de les ciutats i ha indicat la importància de dotar-les d'un tractament específic a l'efecte de garantir la conservació del patrimoni”.

A la reunió, també ha assistit la directora general de Seguretat i Protecció Ciutadana, Sonia Vega, així com els membres de la comissió, el secretari de l'òrgan, Jesús Huguet, Vicent Álvarez, Manuel Ángel Conejero, Juan Antonio Montesinos, Ramón Lapiedra, Manuel Sanchis-Guarner i Rosa María Rodríguez Magda.