Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

(València, 22.12.2011).- El ple del Consell Valencià de Cultura (CVC), reunit hui en sessió ordinària, ha manifestat la seua preocupació pel futur de la Biblioteca de la Dona de València i ha recordat l"informe que va emetre a l"octubre sobre els pressupostos institucionals en matèries culturals, en el qual lamenta les permanents retallades econòmiques que estan sofrint tant les empreses públiques com les privades.

En este escrit, el CVC considera erroni plantejar les activitats culturals com a ornamentals, i argumenta que la cultura és un dels més importants i productius sectors econòmics i, per tant, s"hauria d"assegurar la seua permanència.

A més a més, alerta a les administracions de la responsabilitat de mantenir els esforços en l"àmbit de la cultura com a element de cohesió social i indústria clau en el desenvolupament de les societats actuals.

Per una altra banda, els membres del Consell Valencià de Cultura (CVC), que han assistit hui a la sessió plenària ordinària, un total de 19, han acordat donar 100 euros cadascú a la Casa de la Caritat de València, amb l"objectiu de contribuir a l"ampliació del servei a la festes nadalenques.

Finalment el ple ha mostrat la seua preocupació per les informacions que han aparegut en premsa sobre la rifa d"una nit d"hotel amb una dona de Cantàbria, donat que supera els límits de la denigració de la dona en la publicitat.