Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (04.01.2012).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha manifestat hui la preocupació per l"incendi forestal declarat a Assuebar i que afecta al parc natural de la Serra d’Espadà. Per al màxim representant de la institució assessora en matèries culturals de la Generalitat, este incendi no hauria de considerar-se un fet aïllat, sinó que suposa un seriós advertiment a les administracions en mesures de prevenció, per la qual cosa hauria d"extremar-se la vigilància dels boscos durant tot l"any.

Santiago Grisolía ha recordat així mateix la necessitat d"aplicar una política de gestió sostenible dels boscos i una adequada planificació del territori i els usos del sòl com a principals mesures de prevenció.

Els membres del CVC van signar en 2010 una declaració, en la qual insistien en la necessitat d"avançar cap a la consideració penal dels incendis com a crims o una altra figura similar adequada, punibles contra la humanitat i la biosfera.