Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (12.01.2011).- La Comissió de Promoció Cultural del Consell Valencià de Cultura (CVC), reunida en sessió ordinària, ha manifestat de nou la seua preocupació per l"abandó del Museu de Belles Arts Sant Pius V, i ha lamentat que no es duga a terme urgentment la cinquena fase d"ampliació.

Per al president de l"òrgan consultiu, Santiago Grisolía, que ha instat a les administracions a rehabilitar la pinacoteca valenciana en reiterades ocasions, el museu mereix recuperar la vitalitat i presentar-se a la societat com un espai de difusió del prestigi cultural valencià.

No obstant això, ha mostrat la satisfacció per l"augment de les visites en 2010 respecte a l"any anterior, malgrat l’entorn de deterioració i en conseqüència, de pèrdua artística en què es troben les obres. En esta mateixa línia, la institució consultiva va traslladar recentment a la delegació del Govern a la Comunitat Valenciana el seu malestar per les deficiències”de l"espai museístic.

La Comissió de Promoció també està formada pel secretari del CVC, Jesús Huguet, Vicente Muñoz Puelles, Isabel Rios, Isabel Morant, Manuel Àngel Conejero, Rosa Maria Rodríguez Magda, Manuel Sanchis Guarner i Luis Prades