Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

(València, 02.07.2008).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha inaugurat hui en el claustre gòtic del Convent del Carme la mostra que recull més de 700 dibuixos dels alumnes valencians d"ESO i Batxillerat, que han participat en el Concurs d"Il•lustració de Canvi Climàtic, organitzat per l"òrgan consultiu en col•laboració amb l"Ajuntament de València.

Per al president del CVC, “si en l"actualitat s"aconseguix conscienciar als més jóvens de les conseqüències del canvi climàtic, evitarem que el problema s’agreuge en un futur. Per això, hem de començar a educar els estudiants perquè prenguen consciència de l"estalvi energètic i l"aprofitament de les de les energies disponibles”.

A l"acte, ha assistit la regidora delegada de qualitat mediambiental, energies renovables i canvi climàtic de l"Ajuntament de València, MªÀngels Ramon-Llin, el secretari de l"òrgan, Jesús Huguet, el vicepresident, Ramón de Soto, i els membres Vicente Ferrero i Vicente Muñoz Puelles.

El concurs literari i d"il•lustració, que ha reunit al voltant de 1.000 treballs, s"ha organitzat per segon any consecutiu. En 2007, es va centrar en els incendis forestals i també van participar un miler d"alumnes.