Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (16.06.2010).- El Consell Valencià de Cultura (CVC) acordarà el dilluns que ve, 21 de juny, en la reunió ordinària de la comissió de Govern, la reducció de fins el 15 per cent de les retribucions dels seus membres, congelades des de 2008, així com un 5 per cent, en termes anuals, de les aplicables al personal de la institució consultiva, tal com establix el Decret Llei 3/2010 i l"Annex de les quanties de les retribucions aplicables al personal de l"Administració. Posteriorment este acord serà aprovat pel plenari, que té previst celebrar-se el dia 28 d’este mes.

En aquesta mateixa línia, amb efectes de 1 de juny de 2010, les retribucions dels membres del CVC, en concepte d"assistència a les sessions del plenari, de la comissió de Govern, així com les reunions de les diferents comissions que pertanyen com membres seran les següents:

President, vicepresident i secretari del CVC (disminució del 15%)

President de comissió i secretari (disminució del 15%)

Vocals (disminució del 10%)