Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (26.10.2010).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, entregará demà, a les 13 hores, en el Museu d’Art Contemporani de Vilafamés Vicente Aguilera Cerni, la medalla de plata de la institució a este espai museístic en homenatge als quaranta anys de projecció artística.

El CVC també reconeixerà amb este guardó a la Fundació Caixa Castelló-Bancaixa per la conservació i difusió del patrimoni arbori.

En l’acte, intervendran Santiago Grisolía, el secretari del CVC, Jesús Huguet, l’alcaldessa del municipi, Luisa Oliver, el director executiu del Museu d"Art Contemporani de Vilafamés, José Garnería García i el president de la Fundació Castelló Bancaixa, Antonio Tirado

Entrega medalla de plata del Consell Valencià de Cultura

– 27 octubre, 13 hores

-Antiga Capella de l’edifici del Museu d"Art Contemporani de Vilafamés Vicente Aguilera (C/Diputació Provincial, 20 (Vilafamés)