Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (01.04.2011).- El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, presentarà el pròxim dilluns, dia 4, a les 13 hores, a la seu de la institució consultiva, Eduardo Boscá Casanoves (1843-1924), un darwinista valenciano, de María Ámparo Salinas, doctora en Ciències Biològiques.

El llibre, editat per la institució consultiva en la col•lecció Monografies, repassa la vida i obra del naturalista valencià, des dels seus estudis de batxiller i les seues estades a Madrid i Ciudad Real, fins al seu retorn definitiu a València, en 1883. Durant esta etapa, va compaginar el seu treball a la Universitat de València amb la responsabilitat de conservar i difondre la col•lecció paleontològica de Rodrigo Botet.

Per completar la seua aportació al coneixement de la carrera del científic, l"autora mostra les fonts emprades en nombroses notes a peu de pàgina i una extensa bibliografia al final del text, així com una sèrie de fotografies inèdites cedides per la família Boscá.

A més de María Ámparo Salinas i de Santiago Grisolía, intervindrà el secretari del CVC, Jesús Huguet.