Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València, (11.11.2008).- Demà 12 de novembre, a les 12 hores, el president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, presentarà als mitjans de comunicació les noves publicacions editades per la col•lecció Monografies de la institució consultiva:

Santiago Grisolía. Recuerdos, de José María López Piñero i Mari Luz Terrada, relata les memòries de Santiago Grisolía, des del seu naixement, infància i joventut fins al desenvolupament de la seua labor investigadora als Estats Units com a alumne de Severo Ochoa i el seu retorn a Espanya, on va ser impulsor del naixement del projecte sobre el Genoma Humà.

El darwinismo valenciano del siglo XIX y su fundamento histórico de José María López Piñero, és una obra que dedica especial atenció als científics darwinistes valencians com Eduardo Boscá o Rafael Cisternas.

Jornades sobre el canvi climàtic inclou les conferències dels ponents que van participar en els actes sobre el canvi climàtic que va organitzar el CVC en 2007.
Josep Enric Llebot, catedràtic de Física de la Matèria Condensada de la Universitat Autònoma de Barcelona, Millán Millán, director del Centre d"Estudis Ambientals del Mediterrani i Ramón Tamames, catedràtic d"Estructura Econòmica van ser els participants d"estes jornades.

En l"acte estaran presents Santiago Grisolía, el secretari de l"òrgan, Jesús Huguet, així com els autors de les obres, el catedràtic d"Història de la Medicina José María López Piñero i Mari Luz Terrada, catedràtica de Documentació Mèdica.