Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Xavier Aliaga i Irene Ballester, membres de la Comissió de Promoció Cultural, han visitat este matí Tavernes de la Valldigna per a tindre una reunió amb l’Ajuntament i amb la Fundació Chirbes a la Casa de la Cultura del poble.

El motiu és interessar-se per la situació del projecte La llar de la bona lletra previst en la casa natalícia de l’escriptor. La casa és ara propietat de l’Ajuntament de Tavernes, però la reforma i l’adequació requereixen finançament addicional.

A la reunió informativa han assistit, per part de l’Ajuntament, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, la regidora de Cultura, Encar Mifsud i el regidor de Patrimoni, Miquel Tur. També els nebots de l’escriptor, M. José i Manuel Micó, de la Fundació Chirbes, representants de l’equip d’arquitectura encarregat del projecte de rehabilitació de la casa i l’autor del projecte de continguts.