Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Tinc l’honor de convidar-vos a la celebració d’una taula redona sobre “Les universitats valencianes. Situació actual i reptes de futur”, que tindrà lloc a la seu del Consell Valencià de Cultura (carrer Museu 3, València) el dia 18 de juny de 2015, a partir de les 10 hores, amb els següents participants: Sra. Elena Bendala, doctora en Bioquímica i professora de la Universidad Cardenal Herrera-CEU; Sr. Federico Pallardó, catedràtic de Fisiologia i degà de la Facultat de Medicina, Universitat de València; Sr. Vicente Rubio, professor de Investigació del CSIC i exdirector de l’Instituto de Biomedicina; Sr. Javier Quesada, catedràtic de Fonaments d’Anàlisi Econòmica, Universitat de València; Sr. José Vicente Guillem, doctor enginyer agrònom; Sr. Justo Nieto, enginyer industrial i exrector de la Universitat Politècnica de València; Sr. Ramon Lapiedra Civera, catedràtic de Física Teòrica i exrector de la Universitat de València; Sr. José Adolfo Azcárraga, catedràtic de Física Teòrica, Universitat de València; Sr. José Enrique Fernández del Río, rector de la Universidad Europea de Valencia.
Santiago Grisolía
President del Consell Valencià de Cultura

Asistentes

Sra. Elena Bendala, doctora en Bioquímica i professora de la Universidad Cardenal Herrera-CEU; Sr. Federico Pallardó, catedràtic de Fisiologia i degà de la Facultat de Medicina, Universitat de València; Sr. Vicente Rubio, professor de Investigació del CSIC i exdirector de l’Instituto de Biomedicina; Sr. Javier Quesada, catedràtic de Fonaments d’Anàlisi Econòmica, Universitat de València; Sr. José Vicente Guillem, doctor enginyer agrònom; Sr. Justo Nieto, enginyer industrial i exrector de la Universitat Politècnica de València; Sr. Ramon Lapiedra Civera, catedràtic de Física Teòrica i exrector de la Universitat de València; Sr. José Adolfo Azcárraga, catedràtic de Física Teòrica, Universitat de València; Sr. José Enrique Fernández del Río, rector de la Universidad Europea de Valencia.