Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Consell Valencià de Cultura, València, 29 de febrer de 2016. El Ple del Consell Valencià de Cultura ha celebrat hui la seua sessió ordinària mensual, en la qual s’han aprovat els documents següents:
– Un informe presentat pel vicepresident Ricardo Bellveser en nom de la Comissió de Llegat Històric i Artístic en què es demana una protecció efectiva de determinats elements de l’anomenada “obra del riu”, com bancs i monuments commemoratius: “Informe sobre l’estat de la barana del riu Túria i altres obres de la Fàbrica de Murs i Valls de la ciutat de València”.
– Un informe sobre la impossibilitat que els escriptors i altres professionals artístics puguen compatibilitzar el cobrament de pensions de jubilació i el d’honoraris professionals o rendiments de les seues obres.
– Un acord de compromís voluntari dels consellers d’abstenir-se d’assistir a les sessions de la institució en cas d’incórrer en la condició, dictada per un jutge, d’investigats per les seues activitats en l’exercici de funcions públiques.
– La liquidació del pressupost de la institució de l’any 2015. Finalment, el president Santiago Grisolía ha anunciat la seua intenció de concedir la Medalla del Consell Valencià de Cultura a la doctora Ana Lluch.