Notícies

Estàs en: Inici Notícies Santiago Grisolía rebrà el proper dilluns al portaveu de l'Ambaixada d'Israel, Lior Haiat

Santiago Grisolía rebrà el proper dilluns al portaveu de l'Ambaixada d'Israel, Lior Haiat

València (08.01.2010).- El president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía, rebrà el dilluns que ve, 11 de gener, a les 17 hores, en la seu de la institució consultiva, al portaveu de l'Ambaixada d'Israel, Lior Haiat, amb el propòsit d'acostar les relacions entre la cultura i societat valenciana i la jueva.

Llicenciat en Economia i Comunicació per la Universitat de Tel-Aviv, Haiat ha exercit en els últims anys de primer secretari i portaveu adjunt del departament de Premsa del Ministeri de Relacions Exteriors israelians i de la Comissió de Treball, Salut i Benestar del Parlament d'Israel.

Com a portaveu de l'Ambaixada, actualment coordina les relacions dels mitjans de comunicació i les associacions espanyoles amb Israel.

Precissament, el CVC va realitzar la primera aproximació a la cultura jueva mitjançant la publicació de La Valencia judía, de les autores Marilda Azulay i Estrella Israel, l'obra en què es pretén recuperar la història de la presència jueva en la ciutat de València, a través del coneixement de carrers, sinagogues, cases i de les festivitats dels jueus. Així mateix, el llibre inclou l'evolució dels recintes sobre la cartografia històrica de la ciutat i altres documents representatius.

Per una altra banda, el dimarts, 12 de gener, a les 19.30 hores, Lior Haiat oferirà una conferència en la Universitat de València sobre la situació del procés de pau entre Israel i Palestina.