Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

El president del Consell Valencià de Cultura (CVC), Santiago Grisolía, ha rebut hui, en la seu de la institució consultiva, als alumnes de Batxillerat de l"Institut d"Educació Secundària “Santiago Grisolía” de Callosa de Segura (Alacant).

Durant la visita en el que el secretari del CVC, Jesús Huguet, ha explicat les funcions de l"òrgan consultiu, els escolars han iniciat un intens debat sobre el paper consultiu de la institució i la situació actual de la ciència espanyola. A este respecte, Santiago Grisolía ha afirmat que “la ciència podria estar molt millor si econòmicament fora corresposta i ha destacat la imprescindible labor dels jóvens investigadors en el desenrotllament de la ciència”.

Posteriorment, el màxim representant del CVC ha animat als alumnes a participar en la IV edició del Concurs literari i de dibuix que, amb el lema “la fam en el món”, pretén sensibilitzar els jóvens de les conseqüències d"esta problemàtica.

Esta visita s"emmarca dins del programa institucional de recepcions oferides a diferents col·lectius i centres d"ensenyança i té com a finalitat donar a conéixer la labor assessora i consultiva que desenrotlla el CVC en assumptes que afecten la cultura i la ciència valenciana.