Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Divendres 24 de febrer es va presentar en la sala Refectori del CCCC Neurodrets. Declaració de València, una proposta del Consell Valencià de Cultura de suport a la introducció en la Declaració dels Drets Humans dels cinc neurodrets proposats per NeuroRights Foundation, impulsada per l’investigador Rafael Yuste i una comunitat internacional de neurocientífics.

Dolors Pedrós, presidenta del Consell Valencià de Cultura va obrir l’acte. A continuació va intervindre el president de la Generalitat, Ximo Puig. Moderà Ana Noguera, membre del CVC.

Intervingueren: Rafael Yuste, neurobiòleg de Columbia University i ideòleg del projecte BRAIN; Fernando Flores, director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València, José Miguel Carmena, neurocientífic de University of California, Berkeley;  Adela Cortina, catedràtica d’Ètica de la Universitat de València, i Ángel Barco, director de l’Institut de Neirociència de la Universitat Miguel Hernández – CSIC. I va tancar l’acte la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.

Neurodrets. Declaració de València es va posar a la firma dels convidats a l’acte.

Veure la notícia completa

Signar Neurodrets. Declaració de València

  • Descarregar i signar el document de la declaració ( descarregar PDF )
    • (formats PDF, png, jpg o jpeg)