Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

Antic membre

Vicente Farnós de los Santos

Vicent Farnós de los Santos nasqué el 29 de juny de 1963 a Castelló de la Plana. És periodista, ha estat director executiu de Castelló Cultural i actualment s’encarrega de la coordinació de la programació del Teatre Principal de Castelló de la Plana, el Museu de Belles Arts, l’Espai d’Art Contemporani, el Palau de Congressos de Peníscola i l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló de la Plana en CulturArts Generalitat. Va ser membre del Consell Rector de l’Institut Valencià de la Música i actualment ho és del Consell Rector del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i del seu comité científic. És membre del Consell Valencià de Cultura per designació de les Corts Valencianes.
Ha estat redactor del diari Mediterráneo i posteriorment ocupà la plaça de responsable d’economia i educació en el diari Levante de Castelló. Va ser corresponsal a Castelló de la Plana del Diario El Sol y també ha col•laborat amb Onda Cero Radio, Radio Castellón de la Cadena Ser i Es Radio Voramar. Des de 1995 fins a l’any 2003 ocupà el càrrec de director del gabinet de comunicació de la Diputació Provincial de Castelló, coordinant les revistes Plaça de les Aules i Penyagolosa. És responsable de comunicació del Club para la Calidad Cerámica. Diplomat universitari en protocol i relacions públiques per la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Escuela Internacional de Protocolo, és també màster en comunicació per la Universitat de València i el diari Levante-EMV. Membre de la Federación de Asociaciones de la Prensa de España (FAPE) i soci fundador de la Asociación de la Prensa de Castelló de la Plana.