Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

El professor Santiago Grisolía ha presidit este matí, a la seu del Consell Valencià de Cultura, l’acte anual de lliurament de premis del Concurs Escolar d’Il·lustració i Redacció que la institució convoca des de 2007, enguany dedicat a la difusió entre els estudiants d’ESO, FP i Batxillerat sobre l’ús racional de l’aigua.
En la present edició, la vuitena des de la constitució del concurs, s’han presentat 1.118 treballs en la modalitat d’il·lustració, i 556 en la modalitat literària, fruit de la participació de 67 col·legis de tot el territori valencià. Els centres d’ensenyament més destacats en il·lustració han sigut l’IES de Biar (ESO) i el col·legi Nuestra Señora del Socorro de Benetússer (Batxillerat i cicles formatius) i en redacció al Col·legi Parroquial D. José Lluch d’Alboraia. Els autors de les il·lustracions premiades, en els diversos nivells són Adriana Sarango Chango, Elena Rodríguez Arcos, Mila Albero Catalá, Irene Barceló Orozco, Borja López López, Paula Medina Caja, i els autors de les redaccions premiades són Samuel Fernández Pérez, Elena Silvestre Roselló, José Martos Marqués, Jaume Luís Gómez, Lucía Masero Bravo i Juan Carlos Pérez Estruch.
L’acte ha comptat amb la assistència de les conselleres Ana Noguera, professora de la UNED, Glòria Marcos Martí, Catedràtica d’institut i dels consellers Vicente Muñoz Puelles, escriptor, l’escultor Vicente Ferrero, els arquitectes Vicente González Móstoles i José María LozanoVelasco i el secretari de la institució Jesús Huguet Pascual.
Seguidament s’ha inaugurat l’exposició dels treballs d’il·lustració seleccionats a la Sala de Contraforts del Centre Expositiu del Carme, de València. L’exposició podrà visitar-se fins al dia 6 de juliol.