Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

PRESENTACIÓ

El Consell Valencià de Cultura és una institució consultiva i assessora de la Generalitat en les matèries referents a la cultura valenciana, amb la missió de vetlar per la defensa i la promoció dels valors lingüístics i culturals propis de la Comunitat Valenciana.

Preceptivament és consultat per altres institucions de l’Administració en la incoació d’expedients referents al patrimoni cultural valencià. Però igualment pot ser consultat de manera no preceptiva per les mateixes institucions, o també fer-los arribar recomanacions, a iniciativa pròpia o assumint demandes d’entitats o de particulars.

Actua per mitjà d’informes i dictàmens elaborats per les comissions informatives permanents o per ponències puntuals que el Ple de la institució aprova o assumeix de manera col·legiada.

L’acció del Consell Valencià de Cultura es concreta, a més, en l’organització de jornades d’estudi sobre la cultura valenciana, i en publicacions divulgatives o d’investigació.