Política de cookies
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros. Si continua navegando consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

ACEPTAR

València (11.04.2008).- Els membres de la Comissió de Ciències del Consell Valencià de Cultura, reunits ahir en sessió ordinària, van rebre la visita del Secretari Autonòmic d"Universitat, Ciència i Tecnologia, Emilio Barberá, amb el propòsit de debatre sobre la convocatòria de les beques Santiago Grisolía i les Prometeu.

Segons Barberá, el principal objectiu de les beques Prometeu, que també s"oferixen als investigadors de ciències humanístiques, és “formar investigadors. Per tant, s"exigix experiència i resultats acreditats al director de l"equip, del qual s"espera que transmeta la seua experiència a la resta del grup”. Així mateix, va assegurar que l"investigador ha de tindre llibertat per a crear el seu propi grup.

Per la seua banda, el president del Consell Valencià de Cultura, Santiago Grisolía, va afirmar “el que és necessari, a banda dels diners, que afortunadament els tenim, és que hi haja un ambient científic i social per a poder desenvolupar la ciència”.

Les beques Santiago Grisolía, que segons Barberá reben el nom del professor en reconeixement a la seua “magnífica” trajectòria investigadora als Estats Units, tenen l"objecte de formar personal qualificat per a la investigació tant a estrangers com a espanyols amb residència en un país estranger durant tres o més anys.

“amb este programa aconseguirem que la nostra comunitat tinga una imatge de qualitat científica”.